just idag...

är en bra dag, har de vart en bra dag. underbart!har väntat länge på denna dag, kanske inte just denna onsdan så.. men denna dag.. att den blev som den blev : )

har promenerat idag.. nere i hamnen, te kungsten å tebax hit.. jätte mysigt, ätit glass,,DE E VÅÅÅÅÅR!!!! clara sov nästan hela promenaden... satt nere i hamnen me jocke, de va mysigt!! gick runt på parkeringarna å letade nummer... hitta min 006 till slut, eller han gjorde.... tack!!

gick å handla å han åkte te sitt möte.. sen kom han tebax innan jobbet en snabbis..
å vi fick berättat vår hemlighet :)
lycklig!!


*Clara*
***Om du va vaken skulle ja ge dej allt de där ja aldrig ger dej, jag ger dej min morgon jag ger dej min dag***

annelie kanske kommer ner den 12... ja skulle bli såå glad... saknar henne!!!

vet inte vad som händer nu mer än att min mor kommer ner den 20 hit igen.. tycker dom e här rätt ofta ändå.. får väl se om de finns tid att ses,
å julia ska snart ha.. eller de e la minst en månad kvar. men ja längtar, måste komma i väg å träffa dom snart har inte setts den i november typ.. de e ju ett bra tag sen nu.. fy.. va ja e dålig.

pöss på er
*älska*

MP3:n denna vecka *premiär inlägg*

 • blink 182 - miss you (james guthrie mix)
 • håkan hellström - jag hatar att jag älskar dig
 • danny saucedo - öppna din dörr
 • jason mraz - you and I both
 • nelly f - say it right
 • the streets - dry your eyes
 • a-ha - take on me
 • her majesty - what i deserve
 • broder daniel - shore line
 • lars winnerbäck feat lisa ekdahl - kom änglar
 • summerlove - remember
 • lars winnerbäck - ingen soldat
 • håkan hellström - dom kommer kliva på dig
 • jason mraz - i´m yours
 • the streets - fit but you know it
 • kent - 400slag
 • coldplay - parachutes
 • james blunt - cry
 • lars winnerbäck - tvivel
 • nelly f - all good things

sol sol sol

shit vilket väder.. 3 dar i rad.. as skönt

i går va en hel dag ute.. mötte camilla på musikvägen.. gick runt i ruddalen me maxisen å hans nya vagn.. fin fin!!
de va as varmt..sen palla vi inte mer.. gick ner te lidl.. kolla lite.. sen drog vi te torget å kolla solbrillor å barnkepsar

väntade i evigheter på att klockan skulle närma sej 5.. då for vi mot frölunda industri te key´s jobb... till eriksberg å BK
gott gott me mat...

i da har ja vart me emma.. först fick ja clara tebax... :) glad.. saknat min darling.. hon e grym!! KÄRLEK
vi gick te slottskogen.. åt glass. gick lite till.. sen te subway på linne å åt macka... mm.. te netto å handla å hem igen..
nu åker hon bort i 2 veckor.. kul för dom... kommer sakna er.. clara saknar nog sin grabb...

nu e ja utmattad av all sol å vill bara sova....

minnet

jag har typ fått världens sämsta minne på senaste, jag minns inte vad jag planerar, vad jag ska göra, vad jag har gjort eller ens vad jag är på väg att säga.. de e skit jobbigt.. planerar saker me folk som ja sedan helt glömmer bort. jag borde nog egentligen använda min almenacka.. men vadå.. ska ja anteckna hela tiden då? jag kommer ju ändå glömma att kolla i den ju..

the weeeeeek

shit va denna veckan bara har flugit iväg... hmm..

i måndas vet ja inte va ja gjorde.. i tisdas träffa ja maria å lea.. vi  va på öppna förskolan i frölunda en sväng.. sen va de så sjukt bra väder så vi fick ångest av att vara inne.. åkte te botaniska och promenerade en sväng i linne, haga osv.. gick te netto... å tog vagnen te chapmna... ner te hennes killes jobb..osv

i onsdas skulle ja vart barn ledig.. men svinet e ju som han e.. jaga barnvakt hela dan eftersom jag för en gångsskull hade planerat.. eftersom ja skulle vart barnledig... PUCKO!!! förfest hos carin... sen vidare te nivå... de va nice.. sjukt mkt folk bara.. vina hela kvällen.. kom la hem vid halv 6 eller nått.. gick hem ialla fall... kul kväll!! tack carin för att du tog med mej!!! de får vi gö om... hej hå farbror blå... hahah!!

i går va ja mest bakis.. skulle åkt te maria men hade svårigheter att ta mej ur sängen.. men hon drog ut mej å clara på promenix.. hem te henne,, genom majorna högsbo... osv... nya lidl va vi på.. träffa maggie... weeii kul å se dej gumman!!

åt fickpinnar å ris...

slapp kväll me mitt hjärta!! pommes å kyckling.. å majjo.. hihi

i dag har ja.. lämnat clara te farmor, lämnat kläder te helena.. fikat å ätit hos emma.. vart hemma me sanna.. sen skulle ja ha flyttat men tar de på sönda.. för ja har ingen ork... vart hos jocke.. å nu vill ja bara gå och dö...!!

"om man inte vågar kan man inget vinna"


du kom, du gick.. vi hatar dig

snö... kul typ.. våren kom, våren försvann.. va hände.. de va ju så himla härligt.. men nää.. vi blev snuvade på vårhoppet.. kul typ!!

jag flyttar på freda.. ska bli as gött.. ska nog a en liten tillställning på lörda.. om a kan fixa barnvakt,
för du behagar ju inte höra av dig.. känns ju bra... blir väl ingen ullared på nästa lörda då.. hepp..

skulle hem te maria idag. men ja bangar de me tanke på de fina vädret vi har.. fy fan för att gå ut... buuh


tvättar idag oxå.. skönt å få rent allt.. sen ska ja på midda vid 5.. alltid trevligt... haha ja har fan ätit hos folk i tre dar i rad nu... först hos emma.. lunch, sen hos abbe å monica.. sen hos dom dan efter igen lunch.. sen midda hos camilla i går.. å nu midda i kväll igen... hahha!! faan va gött..!!

ärlighet

tänkte på de där me ärlighet.. finns de ens på denna jord längre... ärlighet och samvete.. finns de nån som har ett rent samvete? nån som lever i ärlighet? vem har ett ärligt förhållande<+ fins de ärliga människor.
ja e en sån människa som inte kan leva med dåligt samvete.. även om ja alltid har det.. men de kläcks tillslut å jag kan inte hålla det.. ärlig? de kan jag inte påstå, jag är inte ens ärlig mot mig själv.. ja e nog en av de oärligaste människor som finns i denna stan, samtidigt som ja e jätte ärlig.. svårt å förklara men ja har tänkt mkt på det.. ja kan inte vara ärlig mot mej själv vad gäller allt.. precis allt.. men ja e djävligt öppen med allt som händer mig, vilket gör mig ärlig.. fatta? jag döljer inte saker.. eller jo de e klart.. vissa saker håller man ju för sig själv, kanske för att man skäms.. eller bara inte vill dela me sej.. men me de mesta e ja öppen.. man måste stå för sina handlingar.. inte skämmas över vad man har gjort.. känslor är jag oärlig med medans handlingar inte.. låter det rimligt??

hur fan kan man me?

du e så körd nu så de finns inte.. hoppas du skäms å inser hur mkt duu gjorde bort dej.. du ska va evigt tacksam för att de va som de va just idag.. att läget inte var anorlunda. hur fan kan man handla utan att veta läget? man gör inte så.. de finns inte i min värld.. visst att man kan bråka och vara arg över saker.. men att handla utan en tanke på vad man gör eller ens veta hur saker och ting ligger till... jag väntar mej en ursäkt.. inte för att jag bryr mig om dig längre, du finns inte i min värld, du satte mej i en sits idag som jag inte tror du själv förstår, du e körd nu, hoppas du inser det själv.. hoppas bara ni tar de lungt..
ja e leden.. ja mena inte att de skulle bli så här... känner mej så sjjukt dum som ställt till med en jävla oreda.. men de sitter på mitt samvete att du får ta hela skiten, du e inte värd de, du har inte gjort nått fel... de e bara han som e svag och inte kan hantera en situation som en normal människa...vilket e patetiskt.  fatta hur de känns å stå där sopm ett fån å se på när ni bråkar, tycker de e synd att de skulle hända just idag, eller alls. hade så trevligt innan.. hela dan ba förstördes....
ja vet ja ska inte ta åt mej å anse att de e mitt fel men de e ju de... de hade ju inte hänt om vi inte gått just där.. just idag...även om ja e glad att vi gjorde de... för att vi träffades...

skit samma ska inte älta de mera.. ville bara få ur mig det!!

hela denna dagen har vart väldigt givvande måste jag säga, i grund å botten e ja nöjd..

8månader

i går blev lilla prinsessan 8månader... jätte stort tycker jag. men aaa de kan man väl inte diekt påstå att hon är..

hon kan i alla fall krypa.. snabbt som fan.. klättra på möbler, stå utan stöd.. vinka och göra lite rörelser till imse vimse spindel.. hon äter mat bra.. dricker sj ur nappflaska.. kan gå med stöd av typ gåvagn eller liknande.. gillar att busa!!

hon e så underbart fin

ingen soldat

"har vart vaken hela natten,
kännt om hjätrat sitter kvar
jag har litat på i morgon
jag skulle gjort så anorlunda
om jag gick i andra skor
mina ögonlock är tunga nu
snart drömmer jag om dig..."


I SKUGGAN AV DIN STOLTHET SKA JAG RESA MIG OCH GÅ..........

BLANDAT:

då framtiden var vår, din spaning efter friheten
jag tror att jag förstår
att leva med förbannelsen
det är min version av sanningen
i minnet gömda längst bak

alla bara skriker, men du och jag vi viskar, vi va inte som dom andra, vi hade varandra, jag ler och skymmer sorgen med ett skratt...

jag är nog en sån som tänker allderless för mycket på precis allting..det har jag nog sagt innan.. men de e så.. jag e en sån där jobbig människa som tänker hela tiden men aldrig kan berätta va jag tänker på eller hur jag känner, samtidigt som jag kan bli sjukt irriterad på att andra e likadana.. en sån som gömmer alla känslor, tills den dagen de spricker och kokar över..

jag måste verkligen ändra på det.. sluta gömma mig bakom min lilla fasad... fan Liv va ärlig mot dig själv och andra!! du kommer mkt längre på det!

avlägsnaren/undvikaren & de 3 bollarna

vet helt seriöst inte va ja ska säga om allt..
känns som de e så sjukt mkt missförstånd om allt hela tiden..
jag behöver bara tid i bland, stänga av mig och samla ihop mig..men de finns ingen som förstår, jag kan förklara de för alla.. men ändå förstår ingen..jag behöver vara avlägsen, undvika verkligeheten bara för att hinna i kapp mig själv.. kan man inte bara låta mej vara sån??

de e så mkt som händer just nu i mig, så många frågor som jag inte själv kan svara på, känns som ja bara själv fuckar upp allt för mig hela tiden fast de inte alls e meningen.. allt bara blir så jävla fel, har världens chans att få något bra... något som är bra för mig... så e ja sååå nära på att förlora allt.. de måste vara menat att mitt liv ska va ett helvette!!! varför kan ja inte bara hålla mig till de saker som e bra för mig?? å kämoa för de?? orka!!!

Annars har vi kollat på en jävla massa "hero´s" avsnitt... sjukt bra serie.. man vill ba ha mer, mer å mer... jag vill bara se upplösningen, hur allt slutar å hur allt hänger ihop.. men ja kommer ju få vänta ett bra tag...

(å du lever å så eller?)

asså jag kan inte sluta fundera över de.. nu e de ett sånt jobbigt grubblande..
förra veckan va totalt katastrof.... ja bara stängde av allt i och utanpå mig.. ja bara orkade inte..

men de va ju inte om de ja ville skriva nu

asså de e de här återkommande
(å du lever å så eller?) ja DU fattar...
varför? varför bry sej? jag bryr mej inte längre.. borde väl inte ge svar tillbaka.. men vem kan låta bli... de har ju på nått sett blitt en rolig grej, eller hur?? de handlar ju inte om samma sak längre, de e ju inte samma nu som då.. men den där känslan sitter ju i fortfarande.. jag trodde de va avklarat efter de där vid jul när vi på nått sätt släppte de och sa förlåt och grattis å så.. å då känndes de liksom skönt.. ja menar ja har inte brytt mej på länge.. men yeeh yeeh.. de e la inget å haka upp sej på.. kanske bara ren artighet?? fast... näää... eller?? skit samma.. de e liksom ingen idé artt grubbla.. för de e orelevant!!

sjuklingar

har vart sjuk några dagar nu.. haft feber och en massa hosta. har tyckt lite synd om mig själv faktiskt.. men sen blev lillan värre å då kunde ja liksom inte me längre å klaga på mitt eget mående.. så ja la allt på henne...

fast ja måste bara få beklaga mej lite.. ja å mamma åkte te akuten i fredas vid 12-halv 1 på dan.. sen satt vi i typ 17 timmar å vänta innan läkaren kom å kolla på mej.. jag hade typ jätte mkt feber å hosta å svårt å andas..
först kom vi liksom in på undersökning då dom tog blodtryck å ekg å temp å så... sen satt vi till kl 4 på efter middan å vänta på ett rum.. då kom ja å en man in i "gipsrummet" å fick var sin säng. sen först typ 6 på morgonen kom läkaren.. de e helt sjukt dåligt.. i alla fall.. fick gjort lung röntgen å ta blod prover.. men d va ju ba influensa så dom gjorde inget..
så man kan i princip säga att jag kom dit i onödan.. anledningen till att jag åkte dit va ju att ja ville andas cortisone.. men inte ens de fick ja eftersom den dumma idiot läkarn vägrade lyssna på mig.. så ja fick ett resept på ventoline.. å de va ju bra.. för de behövde ja ju nu när hostan e jobbig...

låg i alla fall i säng i 2 dygn efter det

sen i går åkte ja å billy in me clara.. hon hade 40,4 i feber när vi kom in... hon har samma sak som mej. men de e fan 1000 syndare om henne... hon e helt väck... stackarn...

mamma och sebbe har vart här i veckan också.. dom åkte hem i morse...
vart påstadsmuseet me dom.... vart lite på stan å så.. kul.. nu har sebbe fått sitt x.box... äntligen!!

han fyller ju år snart oxå...

å vi har köpt en ny vagn .... sålde den rosa och köpte en blå beige annan jogger.. mkt mindre och finare...

köpt en massa nya kläder te clara igen.. hon växer ju som en galning... nu väger hon över 7.. 7, 36 eller nått tror ja de va.. ska te bvc på onsda igen... får se.. hoppas hon e bättre tills dess....

nu ska ja hoppa ner å kolla på wallander - hemligheten.... hihih